Alla inlägg under december 2008

Av Mija - 16 december 2008 09:55

Sitter och tar en kopp kaffe, ska strax börja röja på kontoret och städa.

 Vi har städdag på jobbet som alltid en eller två ggr om året. Ganska skönt att ha en avsedd dag för sånt.


I kväll ska vi äta julbord, hoppas vi blir några, många är sjuka nämligen.

Själv har jag idiot-ont av hälsporren och kan knappt stödja foten idag. Blir galen snart!

När jag skulle välja klädsel för ikväll, så rev jag runt överallt i morse. Hittade ingenting. Hade tänkt ha kjol och högklackade stövlar bl a, för ovanlighetens skull. Men högerstöveln kunde jag inte riktigt stänga dragkedjan på, min vad verkar ha vuxit...Jag avskyr att "klä upp" mig redan på morgonen, eftersom jag vill vara *fräsch* på kvällen och inte lukta dammig kontorsråtta. Jag slängde ner en hel hög med kläder i en skitkass HM-kasse, hoppas det finns något jag kan slänga på mig? Haha

När jag kom till dagis, så utbrast ena fröken "-Åh, vad fin mamma är idag då". Då hade jag satt på mig en kappa, så det där med uppklätt verkar överdrivet om man endast behöver en snygg kappa för ändamålet. *skrattar*


Fick reda på att två i Hasses dagisgrupp insjuknat i vinterkräket i natt, så jag var på vippen att be V ta hem honom.

Jag kan bara se scenariot framför mig att 5 familjemedlemmar insjuknar fram till jul. Då är det bara att se sig om för sambon att åka till Linköping...


Jag vet inte om det är så mycket själva spyendet jag numera är rädd för. Förr krampade min hals av panik, så jag "skrek" när jag spydde (kul ämne att läsa om...) *sorry* Nu är det mest att jag blir matt och nervös inför faktumet att man är trött mitt i natten (då det oftast händer) och att man blir så frusen och frossig och bara vill sova, men är tvungen att stå där i ett kallt badrum och "härda ut".


Åh hej och hå, vad jag skriver idag....

Slut på rasten!


ANNONS
Av Mija - 15 december 2008 20:28

Efter att ha suttit och läst en del bloggar på nätet lite här och där, så är jag grymt imponerad att en del verkar så extremt superdupelyckliga, inte har några som helst problem, barnen är snälla och polerade, mannen ett dygdemönster, kvinnan en bullbakande inredningsfantast som möblerar om varje vecka och verkar ha hur mycket pengar som helst att köpa nya saker till hemmet för.

Hur bär dom sig åt? Jag är nyfiken på riktigt.


Jag hittade 15 bloggar med exakt samma innehåll idag, där de desutom hade länkat till varandra på sina bloggar. Why? Om alla har samma inriktning så behövs ju bara en blogg. Varför inte gå ihop och sedan skriva en sak var?

Dessa bloggars inriktning var inredning och alla 15 hade samma stil i sina hem, ingenting avvek från varann. Intressant faktiskt.


Jag känner mig oftast glad, men tycker att saker runt omkring mig i vardagen är ett elände. Ni vet vad jag syftar på, och det är oftast lätt att skriva och gorma om.

Jag kan inte sitta och vara halleluja-lycklig i min blogg, även om så är fallet. Tycker inte det är jag då. Inte för att man ska morra vareviga sekund förstås. :-)

Det är jättebra att man är positiv och ser framtidsutsikter, framförallt när det finns barn med i bilden. Jag vill inte att det ska finnas orättvisor, rasism, hat och våld i vår värld. Men jag avskyr när vissa håller med och nickar, men sedan helt lever tvärtom, utan att ens inse det.

Ja, inte vet jag om någon fattar vad jag menar. Det här gör mig vansinnig, att sitta på så få ord, så jag inte kan förklara på ett bra sätt vad jag menar.

Det är ett komplex jag har.


Pappa Arnes hibbe, 20 år

ANNONS
Av Mija - 15 december 2008 18:29

för en stund sedan.

Vad crazy liksom.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4002660.ab

Av Mija - 15 december 2008 14:13

Har haft massor att göra på jobbet idag, känns helt okej! Men nu var det dags för lite kaffe, började bli tung i skallen.

I morse var jag trött när jag vaknade, det gick inte att kliva ur sängen. Brevid mig låg lilla Hasse och snusade och bara det gör att man vill ligga kvar extra länge och bara titta på honom. Fan, vad barn är söta när de sover, ser så fridfulla ut. :-)


Hasse har varit hemma med storebror idag. Hoppas det gått bra och att de handlat något att äta. Vid såna tillfällen brukar de köpa pizza...


Efter jobbet ska jag ila ner och handla på stan, jag bävar redan nu att behöva trängas med alla julklappsivrare.

Men tyvärr måste jag.

Hade tänkt försöka klippa mig, men det går helt bort. Kanske på lunchen i  morgon.


Har fått sån konstig klåda på händerna på kvällarna, när jag lagt mig. Det kliar mellan fingrarna mest, och på ovansidan av händerna. Jag har smörjt mig med hydrocortison och det har väl hjälp lite. Men vad nyfiken jag är vad detta kan vara? Har varken bytt tvätt/sköljmedel eller ätit något annorlunda... Skumt.


Av Mija - 14 december 2008 21:25

I morgon börjar alltså sista arbetsveckan innan julledigheten. Måste säga att det känns väldigt skönt.

Mitt löfte är att inte bli försoffad som alltid när det är långhelg. Jag blir folkskygg och drar mig för att gå ut, känner mig fet och däst efter all mat och framförallt choklad man smällt i sig.


I morgon ska jag gå och träna, det har blivit en svacka på en stund nu. Och det är inte bra, mår pyton bara därför.


På tisdag ska arbetet på julbord på Djurgården, ska bli kul att komma iväg ut och träffa både nuvarande och pensionerade kollegor!

Ska försöka hinna ner på stan på lunchen i morgon och köpa en superfin tunika till detta tillfälle. Hoppas av hela mitt hjärta att min storlek finns kvar. Men det är inte hela världen.


V trodde att han skulle jobba i morgon, men fick en ledig dag, vilket han uppskattar, lär väl sova hela dagen, misstänker jag. :-)


Tjing!

Av Mija - 14 december 2008 21:25

Det är bättre att bli hatad för vad du är än att bli älskad för vad du inte är

- ANDRÉ GIDE -


Av Mija - 14 december 2008 21:17

Sex i ett förhållande av längre varaktighet är konsten att hela tiden få repriser att likna premiärer.

Källa: Jeanne Moreau

Av Mija - 14 december 2008 21:15

Ett bra förhållande känns igen på att det alltid kan bli bättre - och alltid blir bättre.

Källa:okänd

Presentation

Här, där jag skriver vad jag vill.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se