Alla inlägg under juni 2009

Av Mija - 10 juni 2009 14:14

Har sovit en stund i soffan, älskar dessa små kortisar! :-) Tog en Alvedon förut så det känns okej nu. Ska nog jobba i morgon, som det ser ut nu!


Mätte min midja för en stund sedan, och jag har minskat 4,5 cm! Utan att anstränga mig alltför mycket! Jaja, det visar vad lite motion kan göra med ens kropp. :-) Ser tyvärr att mina lår gått samma öde till mötes, de blir inte snygga av viktnedgången kan jag meddela! Ska apropå det köpa proteinpulver på gymmet, kan nog vara något för mig.


Var inne på Apoteket för några dagar sedan för att kolla den nya "viktminskningsrevolutionen", Alli. Fick papper av min goda vännina, men usch vad omständigt det verkade. Då är ju enda alternativet att faktiskt bara lägga om sin kost rätt och slätt, och börja träna. Åtminstone för en sån som jag. Inte fan håller jag på med att mäta fettet innan jag startar en sån kur, för att sedan hålla ett jämnt fördelat fettintag över dagen osv... Mäta och väga mat har aldrig varit min melodi. Det tar alldeles för mycket tid i anspråk! Det var väl därför VV inte passade mig en gång i tiden.
ANNONS
Av Mija - 10 juni 2009 08:49

I måndags steg man alltså upp dagen efter EU-valet. Kändes slitigt i kroppen efter allt jobb inför det.

Slutade dock tidigare p g a att Basse skulle fixa pass, det var låång kö, men gick fortare än jag trott! Skönt! Passet kommer om en vecka. Annat än på min tid, när man köade 3-4 timmar, och fick passet efter någon månad sisodär...:-)

På kvällen var jag ganska trött i kroppen, men beslöt mig för att gå en snabbpromenad med Basse. Det var härligt efteråt.

I går vaknade jag upp med huvudvärk och feber i hela kroppen, kände mig helt drogad i det närmaste. Basse var hemma även han. Och när Hasse förstod att jag var sjuk, så ville han stanna hemma. Först tänkte jag att jag inte skulle orka, men han är ju så himla snäll och gullig, så det fick gå. Han brukar inte innebära hysteriska problem, och jag låg nerbäddad i soffan mest hela dagen, och då kunde han ha teven på och stå och rita vid soffbordet nära mig.

Det känns som det ilar i kroppen, ni vet som vid förkylningar. Jag upplever saker som i slowmotion och dubbelt, som jag varit med om allt *förr. (*sånt var ju vanligare när man var yngre)

Beslöt mig för att vara hemma idag med, eftersom jag känner mig värkbruten fortfarande. Synd att träningen uteblir bara, känner mig faktiskt riktigt irriterad på det! Får ta igen det i morgon förhoppningsvis, men under lite lugnare former.

Mackan började sitt sommarlov igår, och vi måste ha tänkt med röven när vi ansökte om semestrar. Han blir ju helt ensam i 4-5 veckor! Inte klokt! Jag blir alldeles stressad när jag tänker på det. Gillar inte att han ska driva omkring och hitta på bus i sin tristess och vräka i sig godis...Fan, vilken miss!

Basse börjar sommarjobba nästa vecka på skolan, och kommer att bo där under en månad, annars hade ju de kunnat hitta på saker under veckorna lite då och då iallafall.


Nu ska jag slänga i mig en Alve och lägga mig i soffan och försöka sova. Min skalle är tung. Och dessutom är vädret riktigt illa idag. Jag instämmer i kören; När kommer sommaren?

Lev väl, le mot era medtrafikanter, linda in armbågarna med bomull, ge någon en komplimang, var inte missunsam eller avundsjuk. Livet är kort och man ska ta till vara varje sekund. Kramas oftare! :-)

Ajö

ANNONS
Av Mija - 6 juni 2009 18:57

Har sett att det varit en debatt om rökning bland kändisar och "annat löst folk" på sistone i media.

Själv kan jag bara säga att rökning är äckligt. Har själv rökt, och det har jag berättat om här förut.

Jag tycker att folk får röka. Men med hänsynstagande till andra, som varken vill eller klarar av rök.

På perrongerna kan kanske rökarna slå sina kloka skallar ihop och fundera på att kanske ställa sig i klunga, så vi som inte tål rök, har en liten möjlighet att stå på en och samma plats när vi väntar på ett tåg/tunnelbana. Som det är nu så jagar man febrilt efter nånstans att stå, det ÄR jobbigt att få denna rök i ansiktet hela tiden. Men ideligen kommer en ny person upp brevid en och tänder en cigg. Samla ihop er rökare.

En önskan är att rökarna INTE stoppar ner sina fimpar i paketen/fickorna, för där har vi det nästan äckligaste av allt! Det är så man vill kräkas så illa det luktar om rökarna då. Helt obeskrivligt! Hur spacklade och parfymerade ni kvinnor än är, så går det fetbort när ni har en fimp i fickan.

Det är två ynka saker jag som ickerökare vädjar om, och det borde väl inte vara så himla svårt att fixa?

Så slipper alla gå omkring och reta sig på varandra.

En del människor ÄR faktiskt rökallergiker och hostar inte för att larva sig.

Tack för ordet! :-)

Av Mija - 6 juni 2009 14:01

Är det inte jäkligt konstigt! Mensen kommer som ett brev på posten så fort jag börjar gymma...

Och inga Orudis har jag hemma, trodde jag hade ett helt paket i medicinskåpet. Eftersom jag tar dessa i kombination med Papaverin, så var sambon och jag tvungna att ila till vårt jouröppna apotek...Pyttsan! Inte fan hade de öppet. Fastän jag hade dubbelkollat både på nätet och i deras telefon...surt! Då åkte vi till Stockholms jourapotek nr.1, nämligen Scheele. När jag kom in där började jag skratta för mig själv, för där satt hela stadens befolkning. Antagligen hade alla fått mens just idag, män, kvinnor, barn, hundar och annat löst folk, på Sveriges nationaldag. Självklart. Inte tusan ställde jag mig för att köa där inte, så kul är det verkligen inte. Jag pep in och köpte Ipren, plåster och fotspray, det fick räcka. Hemma igen, skrev jag ett ilsket mail till apoteket att de banne mig får uppdatera både hemsidan och sin usla telefontjänst som strejkade titt som tätt idag. :-(

Hoppas bara att jag slipper få idiotsmärtor i natt, för då blir det inte kul.


Sambon har åkt till landet med första laddningen virke inför det stundande husbygget. Han lär väl inte bli synlig här hemma förrän sent ikväll. Och då ska jag ut och promenera vare sig han är dödstrött eller mensen frodas. Ut ska jag!!

Basse är ute med någon kompis, Mackan spelar match och ska sedan på Grönan med en kompis och O. Hasse är hemma med mig och det är supermysigt att bara vi två får rå oss ett tag. Han har gjort jättekliv i sin utveckling på kort tid, och det märks att skolan ligger helt rätt i tiden för honom. Han har vuxit ur dagiskostymen helt enkelt!


Jag önskar att vädret är bra i morgon, och att Basse möjligen har tid (och lust) att passa Hasse på morgonkvisten, så sambon och jag kunde få åka till stan och strosa lite. Vi saknar det jättemycket. Vi har inga andra barnvakter, så Basse är guld värd för det ändamålet.

Av Mija - 5 juni 2009 09:21

FREDAG!!!!

Av Mija - 5 juni 2009 09:19

Det viktigaste en far kan göra för sina barn är att älska deras mor. Theodore M Hesburgh

Presentation

Här, där jag skriver vad jag vill.

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se