Alla inlägg under juni 2009

Av Mija - 4 juni 2009 19:43

I morse vaknade jag med jordens sträckning (?) under skuldran. Har känts okej när jag haft vänsterarmen bakåt, men så kan man ju inte gå omkring liksom.

Dagen har varit helt okej, jag går mest och myser, och tror det har med min tisdagsträning att göra. Och även idag tränade jag, men jävlar vad jag tog ut mig (eller om jag bara var lite segare idag, kanske?) Men det är så otroligt trevliga kvinnor som går där uppe. Förr om åren var det alltid lite jobbigt att träna på ställen enbart för tjejer, eftersom de/vi/inte jag dock, har en tendens att stirra/psyka ut varandra. (ingen- ska- bli- snyggare- än- jag-mentaliteten) Men vindarna verkar guschelov (stavas det så?) ha vänt, och det är ju skönt för såna som jag, som inte gärna vill ha ögonen på sig. :-)

Ena gymägaren gav mig smakprover på proteindryck idag och ett häfte om att minska midjemåttet. Jag känner mig mer än någonsin sporrad den här gången. Det beror helt klart på att jag slipper kånka på en bag samtidigt som man har tunga vinterkläder på sig. Nu svischar jag upp för backen med lätta steg, och allt blir genast enklare och smidigare! Att jag varvar med snabbpromenader och cykling vid fint väder är bara ett plus. Jag är riktigt glad och stolt. :-)

Kanske borde sambon ta före och efter kort på mig, så jag blir ännu mer sporrad och förhoppningsvis ser märkbara resultat vad det lider. Fast jag skyndar långsamt, annars tröttnar man bara på vägen. Man har ju lärt sig lite hur man funkar trots allt. *s*


Nu ska jag strax titta på EU-debatten på teven, eftersom mitt jobb är inblandat i politikens värld så är det ganska självklart!

Jag hoppas alla som fått röstkort går och röstar! Har man fått möjligheten att påverka, så ska man baske mig göra det!

ANNONS
ANNONS
Av Mija - 3 juni 2009 10:58

Grattis på födelsedagen Danne!

Av Mija - 3 juni 2009 10:56

Barn har aldrig varit särskilt bra på att lyssna på de vuxna, men de har aldrig försummat att imitera dem. James Baldwin

Av Mija - 3 juni 2009 10:53

De enda människor som inte

tycks ha något med barnens uppfostran att göra är föräldrarna. 

Gilbert Keith Chesterton

Av Mija - 3 juni 2009 10:10

I dag har jag lite skön träningsvärk. När jag skulle visa sambon "plankan", så kändes det duktigt i magen. :-)


Annars så är det uppehåll i regnovädret (för hur länge?)

Jag hade superont i halsen i morse och är degig i skallen, måste bero på gårdagen, för jag var väl den enda i Sthlm som inte hade pälsat på mig strumpbyxor, stövlar, täckjackor och halsdukar...Trodde det blivit vintertid igår. Har jag en gång tagit av mig strumporna på våren, så vägrar jag sätta på dem igen, även om graderna sjunker. Så man får skylla sig kanske?


Ha en bra dag!

Av Mija - 2 juni 2009 19:21

Helgen var ett enda kaos. Ville bara fly från allting. Annars har jag  fläcktyfus på kroppen=BUS som sitter bergfast. Jag har tjock mage, men liten rumpa=kläderna sitter jävligt illa. IRRO! (kunde man ha värre I-landsproblem??) Basse måste få ny medicinering för epilepsin, den nuvarande har spelat ut sin roll helt. Under 9 veckor ska vi trappa ner och trappa upp, vilket jädra jobb=orkar inte. Kommer att kosta skjortan=jag är ganska pank.

Jag var och tränade idag=bästa jag gjort! Varför ska det vara så förbannat svårt att knacka in i min fjuttskalle att det ÄR SKÖNT ATT TRÄNA!!! Nu ska jag dit 3 ggr i veckan. Har börjat cykla till jobbet och gå värsta snabbisarna á 50 minuter varje vecka. Så nu fan ska väl det synas snart att fläsket brinner?!

En gammal skolkamrat har lagt till mig på FB idag=jag blev jätteglad. För det var längesedan vi hade kontakt.

Jag ska lära mig fakturera på jobbet. Jag som verkligen älskar siffror/räkenskaper. Not. Herregud, hur ska detta gå? Kommer att göra helt fel.

Nu ska jag ringa Jenny.

Av Mija - 2 juni 2009 09:39

I love you din kanrigga kjesare darling äslkaing! :-)

Kram din fästis Bravida

Presentation

Här, där jag skriver vad jag vill.

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se