Alla inlägg under september 2009

Av Mija - 16 september 2009 19:52

I morse hade jag inget månadsmärke. Bad sambon lämna Hasse på skolan, så jag kunde ila till Brommaplan och ta ut pengar och köpa ett nytt kort. Kom upp på perrongen, och upptäcker att jag glömt mitt livsviktiga cerat och vaselinburken (är svårt beroende). Fick tag i sambon, som kunde kubba hem och hämta det medan jag stod i Alvik och läste bok och väntade på honom. *pust*


På jobbet hade jag ett ganska stort och brådskande utskick inför en konferens på torsdag. Skulle blada i en helvetes massa buntar i snoddmappar.Kopierat hade jag stått och gjort igår. Döm om min förvåning när vissa av högarna var försvunna och andra högar tillkommit??! Tänkte att min halvchef rört till det lite... Eftersom han inte var på jobbet och jag skulle sluta tidigare idag, så kände jag lite panik. Fick tag i honom till slut och det redde upp sig, så jag kunde fixa allting. *puh* Förvånad


På eftermiddagen skulle jag till doktorn/ortopeden för att kolla min häl/fot/sneda gång/på grund av/snedbelastning.

Mitt vänsterben ser helknäppt ut, när jag liksom linkar på utsidan av vänsterfoten för att hälsporren kills me again! Men idag gick jag i högklackat, då blev det lite bättre för hälen. Men dock inte för tårna Foten i munnen som var helt ihopmosade i en klump p g a trångheten där fram i tåspetsen...Ska man vara fin får man...Tjenare!


Sedan hann jag träffa en gammal vän från 30-talet. Åtminstone kändes det så. *Skämt å sido*

Jag träffade denna trevliga tjej 1978, när min familj var på Korfu. Vi umgicks i 2 dagar, och när vi åkte hem till Sverige så började vi brevväxla under några år, för att sedan låta det ebba ut. Hon bor i Falkenberg och jag i Stockholm. I alla år har jag funderat titt som tätt vad hon blev av, tills jag fann henne på Stayfriends för några månader sedan. Sedan såg jag att hon även fanns på FB, så vi blev vänner där också. Glad

 

Idag lyckades vi få till en träff efter endast 31 år...! Är det inte fantastiskt? Visserligen inte så långt möte p g a hennes jobbsituation, men ändå. Hon var sig precis lik, och det var nästan märkligt att sitta där, med en faktiskt helt främmande människa. För det är ju så det är! Eller hur? Det vi skrev om i breven för 30 år sedan beskriver ju inte alls hur vi är nuförtiden.  Men ändå kändes det helt normalt att bubbla på!

Hur som helst så var det skitroligt!! <3

Jag är som en kvittrande fågel, för livet är nog inte så pjåkigt trots allt!


Hav förtröstan- ty livet ger en oanade överraskningar ibland!

Cool

ANNONS
Av Mija - 16 september 2009 18:16
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
ANNONS
Av Mija - 15 september 2009 16:52

I dag var det dagen D, som i Dödsdomen och Diabetes. Alltså det var dags för min halvårskoll. Jag kan inte säga att jag var vidare pigg på detta, eftersom jag säkert skulle få börja medicinera mot min diabetes.

Men döm om min förvåning när min ytterst glada doktor meddelar att mitt långtidssocker var STRÅLANDE Skrattandeoch mina värden JÄTTEBRAGlad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag blev jättepaff, och så jävla glad så klart! Hade aldrig förväntat mig detta.


Tyvärr blev ju glädjen något grumlad när han försynt frågade ifall han fick ta midjemåttet på mig. Hmm, tänkte jag, inte kul. Jag gav honom en hum om vad det kunde landa på, men blev så nedslående, för det hade ÖKAT med 6 förbenade centimeter. Iof så har jag ju svällt upp enormt de senaste dagarna, och jag har varit som en jäsig deg. Hoppas det varit pencillinets fel och det stabiliserar sig något nu när jag slutat ta det.


Han förde på tal att jag kanske kan få Reductil (heter det så?), men det är lite ovisst, eftersom jag har problem med sköldkörteln och knaprar Levaxin. Men jag ska ta ett nytt prov och komma tillbaka den 6 oktober, så får vi se vad som händer.


Med facit i hand så har jag varit ute och promenerat lördag, söndag och idag. Igår var jag på gymmet.

Känns kanonskönt. Men det visste jag ju sedan förr. Hittills idag har jag gått 11.223 steg, och dagen är inte slut än.


Nu ska jag koka fika innan sambon dundrar in. Det är vår tid på dagen, en 10-minutersfika. Kyss


Ha en bra kväll!!Tungan uteAv Mija - 14 september 2009 19:24

risiga på att se igenom folk? Tycker att en del människor är så genomskinliga att det är osunt. Och att de är lätta att genomskåda, även fast de utåt sätter upp nån förbaskad "jag-är-alltid-så snäll-trofast-ärlig-skit-fasad"


Är trött på att vissa personer bara kan vandra omkring här på jorden och vara omtyckta, när en liten djävul flinar en rätt upp i ansiktet! Och så kan man inte alls "komma åt" denna människa, för ingen skulle någonsin tro på vad man säger eller vet om personen ifråga. Irriterande!
Av Mija - 14 september 2009 19:13

som snälla lamm har en elak varg bakom örat...

Tänk på det! 

Av Mija - 14 september 2009 19:00

Så fort jag bestämt mig för att motionera och ta tag i min förbaskade fläskkista, så är det som om någon blåser upp magen till en gigantisk spärrballong som värker. Vad beror detta på? Likadant varenda gång!!?

Jag ser tio gånger värre ut än innan jag startade...Får ju inte direkt någon större lust att fortsätta jaga skiten ur mig på vare sig snabbpromenader eller gymmet när det blir så där! Surt! Skrikandes


Irriterad som fan är jag överhuvudtaget idag, fick jobba och springa livet ur mig under arbetstid idag. Blev helt svettig, ont i hälsporren gjorde inte saken bättre. Nu kommer hälsporrehelvetet tillbaka när jag gått i platta sneakers halva sommaren. Jag borde veta bättre! GÅ INTE FÖR MYCKET I PLATTA SKOR!!


När jag kom hem hade en granne haffat sambon och frågat var sonen M gjort av deras cykel...Jag kände att "inte en jäv.. grej till nu! Jag orkar inte bli skyldig för en cykel oxå!


Det räcker nämligen med att räkningen för Basses internat kom neddimpandes idag. På 5.400:-- Han har ju för fasiken inte bott där i 1,5 månad som räkningen skrek mot mig, utan endast 1 månad!! Jag kokade över, och har försökt få tag i Basse, men han svarar inte! Kan de inte räkna på skolfan nu heller???!

Dessutom så kostade han förbaskade epilepsimedicin 1.700 kronor. Endast.

 Det är fan EBB I KASSAN kan jag härmed meddela.Gråter


Hela dagen har jag känt mig febersjuk i knoppen och varit allmänt låg. Ska grisknorrsjukan anfalla snart?


Handen på hjärtat...hur många känner ni som fått/haft svininfluensan? Jag känner ingen.

Över och slut från grinolle.

!


Av Mija - 14 september 2009 18:55
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Mija - 14 september 2009 14:41

Idag skänker jag min pappa en extra tanke. Han skulle ha fyllt 72 år idag.

Presentation

Här, där jag skriver vad jag vill.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se