Alla inlägg under september 2009

Av Mija - 6 september 2009 18:57

men ibland fattar jag ingenting. Hur jag än försöker förstå, så gör jag det inte, och det stör mig.  Jag kan läsa en text 10 gånger, men inte förstå vad personen ifråga vill ha sagt. Jag må ha ett torftigt skrivspråk, men att läsa innantill borde inte vara så svårt...

Jag är inte den bästa på meningsuppbyggnader osv, men många skriver som de talar, och då blir det jävligt fattigt för läsaren att begripa innebörden.


Hej å hå.


ANNONS
Av Mija - 6 september 2009 16:59

Ja, det var ju för väl att Zlatans mage skulle vara på rätt plats så den studsade in bollen i målet. Hurraaaaaaaaaaaaaaa! Jag knäböjer! Jag räcker upp armarna i skyn! Jag gör vågen!

ANNONS
Av Mija - 6 september 2009 15:32

Tack för att du körde ut Basse till skolan med all packning idag! Och för att jag slapp vara orolig att han skulle möta på rånar-packet vid stationen igen. Man vet aldrig om de sitter där igen och väntar in nya eller gamla offer för att sno lite mer ägodelar av dem! Saker som offren betalat alldeles själva eller kanske fått i present av någon!


Nåja, Basse hade en packning som hette duga, matta, bestick, tallrikar, kläder, tvättmedel, blomma, råttor och gud vet allt.


Hasse vägrade att följa med dom, vilket genast försvårade mitt vindsröjarhumör avsevärt, haha! Men inte kan man tvinga grabben följa med...*ler*


Nu ska jag istället ta itu med att röja hemmavid istället, här ser som vanligt ut som en lagerlokal. Blir galen på all skit vi samlar på oss. Jag tycker att vi slänger, ger bort osv, men likt förbannat drunknar vi i kartonger och annat som samlas på hög i hallkorridoren. Vad ska man göra av soffgruppen nu när den nya soffan snart anländer? Man kan ju inte bara slänga den på soptippen.Av Mija - 6 september 2009 15:18

Jag är såå svag för den här typen av stövlar!!

Av Mija - 6 september 2009 14:28
Av Mija - 6 september 2009 14:11

gör en glad

Av Mija - 6 september 2009 11:04

En sten föll nyss från mitt hjärta, och jag känner mig så glad och lättad.

Jag hade tusen projekt i skallen (som vanligt) när jag vaknade, och fick ont i magen så det rev och slet, inte bra alls.

La ett projekt åt sidan, och voilá så blev livet lite enklare! Tänk så det kan bli.


Nåja, idag blir det bara Apoteket och Bromma zoo som står på agendan, och det räcker så bra. Det är söndag, och varför hetsa runt överallt "bara för att man måste" när man är ledig?


Mackan sov hos sin pappa inatt. I dag har M en hel del matcher om jag förstått saken rätt. Både på Grimsta och på något annat stället i tjottahejti. Lysande att pappan och jag har så många körkort, så vi kan köra vårt barn dit han ska....


Nu ska jag upp på vinden och kånka ner Orbitreken, för jag måste slimma till min utsvällande kropp. Jag mår så äckligt av att jag inte får på mig mina kläder längre. Jag har samma tunika vareviga dag, den är snart så uttvättad att den ramlar ihop. *suck* Men det är den enda som inte sitter som en gummihandske och klistrar åt.


Ha en bra dag!

Av Mija - 5 september 2009 20:03

Är jävligt irriterad just nu!

Ibland är det fånigt i överkant alltså.


Presentation

Här, där jag skriver vad jag vill.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se