Alla inlägg under december 2011

Av Mija - 14 december 2011 12:51

Igår försökte jag mig på konststycket att få upp mina  julgardiner. Var ganska dömt att misslyckas, då läxor skulle höras på, matlagning, och annat som löper skulle hinnas med...Jag var så gräsligt trött redan innan, och värre blev det när jag insåg att gardinjävlarna inte ens var strukna. En grej till att åtgärda liksom... Suck. Jag gjorde kaffe istället, slängde fram stora peppisar och julmust till ungarna, sedan fick barnne tvångskilla mina fötter för att jag skulle orka med resten av kvällen. Tack snälla barnen!


Fick upp gardiner i kök, vardagsrum och Hasses rum åtminstone. Ingen jul utan juliga gardiner. Så det så. Men jag känner mer och mer (kan jag verkligen känna mer än det jag redan gör?) att julen får mig att vilja kräkas.ANNONS
Av Mija - 12 december 2011 09:10

Har vissa blivit spritt språngande galna på det sjukhuset?


På vilket sätt tycker de att det är kvinnans fel att ha blivit misshandlad?

Ge mig svaret på min fråga, tack!

ANNONS

Den

Av Mija - 11 december 2011 21:51

jävla läkare som säger att jag ska träna för att må bättre i det kaos jag befinner mig i, har inte alls förstått att jag inte HINNER träna.

Ni kan sitta där på era doktorsarslen och ge mig era experttips. Men kom och lev i min familj så får ni ett och annat att tänka på.,..Det kan jag lova er!

Av Mija - 10 december 2011 22:00

I morse steg jag upp klockan 04:45 och gissa om min trötthetsfaktor påverkat mig idag?? Jag som sover så jävla illa annars...Herregud, jag har varit som ett vrak.


Ett tag fick jag hugg i hjärttrakten så jag trodde det var min sista stund på jorden. Ja, jäklar i mitt dragspel.


Vi 1-tiden blev vår son levererad hem efter en natt hos bästabästisen Julius.  Sedan for vi iväg ut mot torpet för att titta till det, jag skulle ta hem några grejer också. Därefter landade vi hos svärmor. Hon fyllde år i onsdags så idag var det lite tårta, bullar, glögg, kaffe och vin som vi avnjöt. Hasse var dock lite enerverande då han tjatade om att sova över hos farmor. Men vi sa att det fick bli en annan helg.


I bilen hem somnade jag som en stock i 4 minuter. Det var knappt jag kunde släpa mig upp i lägenheten...


Har kollat Så ska det låta, och måste säga att dagens program var det bästa. Mikael Wiehe har under hela serien visat en helt annan sida av sig själv som inte jag kände till riktigt. Och idag blev den ännu mer framträdande till min stora lycka. Han är ju så oerhört mysig, varm, extremt rolig och så jävla bra! Artisterna framförde, i mitt tycke, de bästa versionerna idag också.


Och så tycker jag att Tomas Ledin är kanon! Och han blir ju bara snyggare för varje år...

Av Mija - 10 december 2011 11:51


      

Av Mija - 10 december 2011 07:46

Nu har väl ändå Katrin Zytomierska skitit i det blå skåpet?

Av princip läser jag aldrig hennes blogg, för jag förstår mig ärligt talat inte på henne. Men igår började det florera en massa irriterade och fullständigt uppgivna kommentarer på fejjan om hennes blogginlägg. Så jag gick in och kollade.


Usch, vilken hemskt inlägg hon gjort.


Samtidigt som jag vill att folk ska se hur otäckt det är, så vill jag inte att hon ska få fler besökare, för det är inte hon värd.


Jag skulle vilja träffa henne och se hur hon är i det verkliga livet. Är hon lika obehagligt provokativ och ful i käften då också? Eller har hon en mjukare och trevligare sida?


Alla har såklart rätten att tycka saker, men att vara så fientligt hatiskt inställd är bara obehagligt.

Presentation

Här, där jag skriver vad jag vill.

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se