Alla inlägg under januari 2013

Av Mija - 20 januari 2013 14:24

"Vem vet mest" Programmet där mikrofonerna sitter instoppade i deltagarnas näsor/munnar så att varje näshårs-darr låter, varje andetag dånar som en tornado eller varje salivsväljning får en att tro att man ska drunkna. Det är så ÄCKLIGT!


Därför tittar jag aldrig mer på det.ANNONS
Av Mija - 20 januari 2013 09:11

  

ANNONS
Av Mija - 20 januari 2013 08:48

Igår hade yngsta sonen skoldag mellan 10-13, då det var Öppet Hus. Vi föräldrar var lika förundrade som alla år, och undrade vad vi skulle dit att göra. Varför ska vi som redan har våra barn där, gå omkring där i flera timmar? Och som en mamma sa, det kan dom väl lägga in på kvällstid te x 2 timmar? Det brukar knappt skymtas en enda förälder utifrån, utan det är bara en hoper förvirrade elevföräldrar som planlöst cirkulerar och tittar på det vi redan sett en miljard gånger. Det slutade med att vi gick upp till Hasses klassrum och satt där en stund och tittade på vad han arbetade med. Några andra föräldrar var också där inne. Till lunch skulle det vankas kokt korv, och en mamma berättade att det vara samma rätt som förra året och att det var det äckligaste hon ätit, haha! Jaja, mycket ska man vara med om.


På eftermiddagen hann vi med lite storhandling och sedan tog Basse och jag en Ålstens-runda i 18 minusgrader. Vi är båda två galna i det här kalla vackra vintervädret! Men igår trodde jag att min långa näsa skulle frysa sönder, haha! Jag hade is i håret och ögonfransarna var smyckade med små isdroppar, väldigt tjusigt...  


Hasses kväll var utstakad sedan länge då han skulle på födelsedags-disco. Han hade haft så himla kul och var totalt slut när han kom hem sen.


Basse skulle på fest på Söder och kom hem runt morgonkulan. Hoppas för böveln att han inte drack något så han får ep-anfall idag. Orkar bara inte det!


Mackan har sovit hos sin pappa i två nätter. Igår var det tänkt att de skulle till Kista gymnasium, men hade tydligen en upp och ner vänd GPS och hamnade i en rondell. Äh, jag minns inte så noga...


Idag står tvättning på schemat (som om jag aldrig tvättar varje dag ändå liksom...)  Jag måste få ordning på alla förbenade klädhögar som samlas här hemma. Blir galen på att inget är på dom ställen de ska vara på. D v s i garderober och byråar!!! Mycket märkligt...


Jag har så rörigt i mitt huvud så det är superviktigt att ha en aningens ordnat hemma.


Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla Nyhetsmorgon.

Hoppas ni får en toppendag!!

Av Mija - 20 januari 2013 08:43

så man får chansen att få en egen tidning, eller ett hippt teveprogram eller chansen att bli publicerad? Vore inte det himla käckt?


Vissa som "får chansen" att starta en tidning i sitt eget namn, bara för att de gift sig med en kändis, tycker jag är ûberfånigt. Särskilt om tidningen i sig suger för att den är så fruktansvärt dålig. Vem läser det? Deras rövslickande polare? Usch, jag blir så less på sånt.Av Mija - 18 januari 2013 14:11

Önskar Bravida  

Av Mija - 18 januari 2013 14:10

 

Av Mija - 17 januari 2013 19:35

Igår kväll samlades vi några stycken från jobbet för att sitta och minnas Lasse. Det blev en mycket trevlig och avspänd stund. Vi var väl sammanlagt 10 stycken som satt och berättade våra minnen. Det blev väldigt mycket skratt, för Lasse hade ju en förmåga att få så många att må bra och samtidigt vara så "bullrig" Man märkte honom om man säger så...Han har lämnat avtryck efter sig som aldrig går att sudda ut, den saken är klar!   


Han är grymt saknad av oss alla, och det är faktiskt ganska hemskt att gå omkring i korridorerna och känna hans närvaro, för det gör man. "Vår" Lasse, han undgick ingen.  


Sista gången jag träffade honom, var när vi hade födelsedagsfirande för C-H i December. Då fick jag springa och fylla på Lasses glögglas ett par gånger. Det är sista gången jag pratade med honom, och det gör så ont i mig nu när jag skriver det här, att det är den dagen jag måste komma ihåg, det får aldrig raderas ur mitt minne.

Veckorna innan hade han varit så orolig och ringt oss alla på kansliet så att C-H´s fest inte skulle bli en sorglig historia. Han var väldigt noga med att alla hans vänner och bekanta alltid skulle ha det så bra som möjligt. Han brydde sig verkligen om alla han gillade. Omvårdande som få. Jag har inte ett ont ord att säga om honom.

Därför gör det så fruktansvärt ont i hela kroppen att han nu inte finns längre.

Kommer att sakna dina  berättelser om allt du upplevt.


Lilla partiet tänker aldrig glömma dig!

Var så säker.Av Mija - 17 januari 2013 18:23

Presentation

Här, där jag skriver vad jag vill.

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se