Alla inlägg under augusti 2013

Av Mija - 12 augusti 2013 11:33

Jag är nämligen pank. Ena ungens barnbidrag är borta, 5 pers som ätit alla mål mat hemma hela sommaren + aktiviteter, fy fan vad det tär. Och då har jag inte varit på Grönan med den yngsta än. Jag vill nästan gråta. FUCK!

ANNONS
Av Mija - 10 augusti 2013 17:16

På facebook ska det vara kvitter och på twitter saknas det tillräckligt med ord.


Gud nåde dig om du skriver negativt på fb. Oj oj, då får man höra att man drar ner stämningen. MAN SKA VARA GLAD, GLADARE, GLADAST, KÅT OCH LYCKLIG!

 Att de kvittrande lylliga människorna som bara skriver om sina fantastiska liv gör en spyfärdig, är det ingen som ens funderar på. Men vi finns vi också, som tröttnar på att läsa om det. Och förresten vem tycker det är roligt att läsa samma  status tio veckor i rad att "vattnet var så varmt"? Jaha, liksom. Om någon skriver olika och möjligen tänkvärda saker, så lovar jag att fler lägger det på minnet och minns det om flera år. Ett jävla varmt vatten...jo jag tackar ja! Spännande.


Jag håller på att göra slut med facebook. Min process är att snacka skit så mycket som möjligt för att jag ska kunna klippa så småningom. FB gör en beroende och jag avskyr att vara det. Räcker med mat och annat...

ANNONS
Av Mija - 10 augusti 2013 17:00

Jag är så arg. Arg på allting. Troligen beror det på att jag gått upp i vikt nu igen. Bland annat. Jag har ju GRYMMA ätstörningar. Ibland är jag svinduktig och håller igen och äter precis som man bör och rasar i vikt. Sedan får jag värsta vidriga hetsätarfasonerna och bara rusar upp 10 kilo på ett par dagar. Jag kan fan inte röra mig ordentligt längre. Hatar att ha det så här. Någon borde lobotomera mig så att jag hamnar i någon bra balans snart alltså. Jag behöver en PT som säger åt mig att TRÄNA SÅ-ÄT SÅ! Jag behöver schemalagd hjälp.


Jag behöver lycka omkring mig. Vi är inte lyckliga här hemma. Det är bara bråk, irritation och tråkig stämning mest hela tiden. Jag orkar inte ha det så här längre. Idag när jag satte mig för att äta så började sambon och 10-åringen tjafsa i vanlig ordning och jag fick NOG och bara slängde besticken och sprang i väg. Det kändes som om halsen snördes ihop. Sambon och jag är konstant tjuriga på varandra, är helt värdelöst att gå så här. Jag vill inte vara hemma, hatar detta hem, det känns som om väggar och tak bara kryper närmre inpå för att till sist krossa en.


Nä, fy fan alltså.


Ge oss varsitt hem, vi kan kanske bli särbos och ha det bra? Men så här går det inte att ha längre.

Av Mija - 9 augusti 2013 21:49

Jag är på väg ner i någon sån  där ond spiral igen. Vet inte vad som händer, är folkilsken, har noll tålamod, tycker människor är korkade och skiteri att hela världen rasar. Allt de tänker på är att mjölka ur så mycket som möjligt för egen del. Egoistsvin.

Av Mija - 9 augusti 2013 11:17

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17260631.ab


Är folk lite vettiga och läser på om vad som händer med jorden, så ska ni veta att om ca 25-30 så är det väldigt illa. Väldigt illa.

Av Mija - 9 augusti 2013 09:13

som prompt måste trängas. Så att man far som en vante i t ex tunnelbanevagnen. Jag skulle vilja knuffa omkull er så att nån liten handled vrickades. Ni behöver känna på er egen medicin nämligen. Ni är så förbannat otrevliga och har osmorda armbågar.


"Dra du dit peppar växer"

Av Mija - 7 augusti 2013 10:28

Idag är ingen höjdardag, må jag säga. Är fruktansvärt sliten och loj efter alla dessa varma dagar. Jag klarar inte detta kvava väder och kan inte sova ordentligt p g a det.


Sitter här på jobbet och har gjort alla arbetsuppgifter, det är så lugnt att jag ramlar omkull snart. Inte optimalt, för dagarna blir så sabla långtråkiga...  

Vet inte hur jag ska få dagen att gå. Tips? Men skriv inte städa, för det tyar inte min kropp.Av Mija - 7 augusti 2013 10:27

Isåfall måste de ha tagits över av alla inflyttade...  

Presentation

Här, där jag skriver vad jag vill.

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se