Senaste inläggen

Av Mija - 29 december 2017 09:45

Jag vet att du läser här inne. Jag vet också annat.


Hej och tack för tiden tillsammans, både dom bra och dåliga perioderna.Eller? Är det så mycket att tacka för egentligen...

Förmodligen inte.


Vi säger

Hej då

.

ANNONS
Av Mija - 26 december 2017 22:00

Det är "helheten"... Och den var du själv inte ens pyttelite involverad i? Att göra något åt?Om du velat det, vore det för att du ville ha mig kvar.


Därmed inser jag att det var många långa år du inte ville veta av mig, men lät mig tro annat.ANNONS
Av Mija - 23 december 2017 08:09

Du är mitt livs kärlek. Just nu känns det omöjligt att ens fundera på att träffa någon ny partner. Det finns inte i min värld. Sorgen och min nyförälskelse jag hade precis då du gjorde slut måste slipas bort först. Frågan återstår- hur lång tid kommer det att ta?

Av Mija - 12 december 2017 19:54

Överväger att aldrig mer träffa exet. Blir så våldsamt känslosam efteråt. Bara gråter av bottenlös sorg. Tanken att aldrig mer få vara honom nära gör mig nästan "tokig".

Men å andra sidan vill jag ju få se och prata med honom oxå.

Mitt livs kärlek. Det gör ont som fan!

Av Mija - 7 december 2017 09:14

Jag har ett hat-objekt som jag omöjligt kan bli av med. Det är när kvinnor/tjejer sitter och sminkar sig i tunnelbanan.

Först och främst tycker jag att det är urfånigt att säga "att ljuset är så mycket bättre" där. Skitsnack! Ljuset i en tunnelbanevagn är skit, och är det dessutom kolsvart ute får dom ändå inte en tillstymmelse av dagsljus, som dom också brukar slänga sig med är sååå bra att lägga make-up i..


Vad är det för usla lampor dessa människor över huvud taget har hemma i sitt badrum/sovrum som inte gör att det funkar att sminka sig där? Glödlampor finns att köpa i vilken affär som helst, om det skulle vara någon överraskning.


Jag kallar dom hellre uppmärksamhets-kåta.


En tjej satte sig så klart mitt emot mig idag, och vips åkte först rougeborsten upp. Jag fick panik, För inte nog med att utstå detta enorma bekräftelsebehov (SER NI MIG, HAALLÅÅ!), dels måste jag se dessa upprepade rörelser. Har extremt svårt att se sånt. Så visst, en del ligger hos mig.


Tio stationer satt människan och la sin make-up. Redan när bortsjäveln kom upp stoppade ner min mobil och blundade hela resan. Men hennes rotande i sminkväskan hördes ju likväl.


Kalla mig fånig, men jag tycker dom är skitlöjliga.

Av Mija - 6 december 2017 14:25

Jag är så jävla besviken på personen jag levde så länge ihop med. Han har visat sig vara en helt annan än jag trodde.Av Mija - 29 november 2017 11:39

Jag hoppas jag dör före mitt ex, för jag skulle aldrig klara av att förlora honom två gånger.

  Av Mija - 20 november 2017 18:53

Att vara svartsjuk är inget smickrande tillstånd direkt. Under tiden jag var tillsammans med mitt livs kärlek så var jag inte så svartsjuk. Jag kände mig trygg med honom. Han hade aldrig några krav på att jag måste ha si eller så, vilket var så befriande. Visst hade jag några svackor, men dom var banne mig lätträknade.


Värre blev det när han gjorde slut.Och fy vad energi det har stulit i min kropp som redan är så sliten.


Jag vill verkligen inte veta om eller när han skaffar en ny kvinna i sitt liv. Det orkar jag inte med. Vill inte veta att en annan ska få tillgång till hans kropp som jag fortfarande tycker så mycket om. Det gör mig panikslagen att någon ska röra vid honom.


Och ändå påstår jag att jag kommit över honom? Ja, det är inte lätt i krig och kärlek, det ska gudarna veta.


Man blir lätt "schizofren" i sitt malande...


Presentation

Här, där jag skriver vad jag vill.

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2019
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se